MANİSA / KULA - Kula Selim Sabahat Palanduz Anadolu Lisesi

Kula Selim Sabahat Palanduz Anadolu Lisesi

4 EYLÜL MAH. MEVLANA CAD. NO 69 KULA / MANİSA
Vizyon
Kula Selim Sabahat Palanduz Anadolu Lisesi’ni, tüm paydaşlarının katılımıyla ortaöğretim giriş sınavlarında öncelikli tercih edilen, demokrat, katılımcı, paylaşımcı, bilimsel ve teknolojik esaslara ve yeniliklere açık, çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun, metotlu çalışan, sürekli olarak gelişen ve yenileşen, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, maddi ve manevi bakımdan donatılmış, yeni teknolojileri kullanan, yeni bilgiler üreten ve yeni projeler hazırlayan duyarlı gençler yetiştiren, sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren, en iyi eğitimi vererek ülkemizin seçkin üniversitelerine her yıl artan sayıyla öğrenci yerleştiren güçlü bir eğitim kurumu haline getirmektedir.
Misyon
Öğrencilerimizin: *Bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerikli, özgüvenli olmalarını, *Problemlerin çözümünde bilimsel yöntemi kullanma gerekliliğini kavramalarını, *Bilgi toplumunun gereksinimi olan araştırmacılar olarak yetişmelerini, *Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, *Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, *Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, *Liderlik Özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.
Karayolu
İlçe Merkezinde
Manisa merkeze uzaklık :120 Km
68 ÖĞRENCİ
358,00 - 458,00
% 94 YERLEŞTİRME ORANI
İTALYA İLE ORTAK YÜRÜTÜLEN E-TWİNNİG PROJESİNDE BÖLGE BİRİNCİLİĞİ
KA1 VE KA2 BAŞVURULARIMIZ MEVCUTTUR.